YRITYSASIAKKAILLE

HENKILÖSTÖPALVELUITA AMMATTITAIDOLLA MONELLA ERI TOIMIALALLA YMPÄRI SUOMEN.

Avainlippu - Suomalaista palvelua
0 +
AMMATTILAISTA JO TÖISSÄ
0 /5
ASIAKASTYYTYVÄISYYS
+ 0 ME
LIIKEVAIHTO
0 %
KOTIMAINEN
Worker on henkilöstöpalveluiden reilu kumppani – niin työntekijöille kuin työnantajille.

Tarjoamme laadukkaita henkilöstöpalveluita asiakasyrityksillemme yrityksen tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, WORKER-REKRY suorarekrytoinnit, WORKER AKATEMIA koulutukset, henkilöarvioinnit sekä johdon ja henkilöstön kehittämispalvelut.

Oli kyseessä sitten työntekijätason tai ylempien toimihenkilöiden rekrytoinnit, me löydämme osaajat tarpeisiisi. Rekrytoimme ja löydämme yritykselle työvoimaa mm. rakennusalalle, LVIS-alalle, teollisuuteen, logistiikka- ja kuljetusalalle, kiinteistöalalle, kaupan alalle, hotelli- ja ravintola-alalle, hallinto- ja toimistoalalle, ICT-alalle sekä sosiaali- ja terveysalalle. Koulutusten avulla teemme uutta, ammattitaitoista työvoimaa niille aloille, joilla työntekijäpula on suurin.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa, Salossa, Kankaanpäässä, Vaasassa, Oulussa, Kajaanissa, Rovaniemellä, Kemissä, Kuopiossa, Parkanossa, Salossa, Lahdessa ja Seinäjoella – ja kauttamme saat ammattitaitoista työvoimaa valtakunnallisesti ja ulkomaille saakka.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

TIETOJA TOIMIALOITTAIN
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password