TYÖNHAKIJALLE

WORKER HAKEE JATKUVASTI UUSIA OSAAJIA RIVEIHINSÄ.

OLETKO TYÖTÄ VAILLA? - WORKERIN KAUTTA ON TYÖLLISTYNYT JO TUHANSIA TEKIJÖITÄ MONELLA ERI TOIMIALALLA - TUTUSTU TYÖMAHDOLLISUUKSIIMME!

Me Workerilla haemme jatkuvasti uusia osaajia riveihimme. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Kauttamme voit löytää työtä omien tarpeidesi mukaan – vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita monelle eri alalle, osa-aikaista työtä opintojen oheen, satunnaisia työkeikkoja ja kesätöitä.

Rekrytoimme myös paljon toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä suorarekrytointina, jolloin työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Helpottaaksemme asiantuntijoiden sekä johto-ja päällikkötason työntekijöiden työnhakua olemme kehittäneet WORKER PRO- käänteisrekrytoinnin, jonka kautta voit jättää meille CV:si ja me etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi.

Workerin yli tuhannella työntekijällä on samanlaiset oikeudet kuin kenellä tahansa samoissa yrityksissä työskentelevillä työntekijöillä, mutta palkkakuitissa palkan maksajana lukee Worker ja kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa työntekijä voi kääntyä meidän puoleemme.

Olemme toimineet alalla pitkään, joten osaamisemme perustuu alalta hankittuun vankkaan ammattitaitoon. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan – Worker toimii Helsingin, Turun, Tampereen, Porin, Salon, Kankaanpään, Vaasan, Oulun, Kajaanin, Rovaniemen, Kemin, Parkanon, Kuopion, Lahden, Seinäjoen, Jyväskylän, Äänekosken ja Kokkolan alueilla – kauttamme löydät työtä ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti!

Selaa avoimia työpaikkoja tai täytä avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä. Jos olet täyttänyt työhakemuksen aiemmin, voit kirjautua profiiliisi aiemmin saamillasi tunnuksilla sivun yläpalkin vasemmasta reunasta.

Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ympäri Suomen.

Asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason työntekijänä voit jättää työnhakusi meidän harteillemme.

Tutustu kaikkiin tulevan kesän kesätyöpaikkoihimme.

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit.

Tutustu oman alueesi työpaikkoihin:
TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME
    We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

    Sign in

    Sign Up

    Registration is currently disabled.

    Forgotten Password