MARKKINOINTIPALVELUT

Rekrytointimarkkinointi houkuttelee työnhakijoita ja parantaa yrityksesi tunnettuutta

Rekrytointimarkkinointi tuo hakijoita avoimeen tehtävään ja vahvistaa työnantajamielikuvaasi

Markkinointikampanja rekrytoinnin tukena parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja houkuttelee laadukkaita ehdokkaita avoimiin työpaikkoihin. Markkinointikampanja suunnitellaan aina vastaamaan tarpeitasi ja voimme valita kanavat tarpeidesi mukaan – kauttamme onnistuu maksettu sosiaalisen median mainonta, kohdennetut digikampanjat, alan johtavien työpaikkasivustojen mainoskampanjat ja printtilehtien mainokset. Markkinointipalveluidemme avulla varmistamme, että yrityksesi rekrytointiviesti tavoittaa oikean yleisön.

Markkinointikampanjan avulla luot positiivista ja houkuttelevaa kuvaa yrityksestäsi.
Workerin laajan kumppaniverkoston avulla luomme toivomasi markkinointikampanjan.

Somemarkkinointikampanja
Somekampanja
Digikampanja duunitorikampanja
Digikampanja
Digikampanja duunitorikampanja
Duunitorin kampanja
Lehti tai muu markkinointikampanja
Lehtimainos
Laaja työnantajamielikuvakampanja
Videokampanja

Markkinointikampanja rekrytoinnin tukena tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä:

Näkyvyys
Markkinointikampanjan avulla rekrytointisi ja yrityksesi saa näkyvyyttä haluamallasi alueella ja halutun kohderyhmän keskuudessa.
Työnantajamielikuva ja brändi
Markkinointikampanja viestii työnantajamielikuvaasi ja oikeanlaisella kampanjalla kehität brändiäsi haluamaasi suuntaan.
Osaajien tavoittaminen
Markkinoinnin avulla tavoitat myös ne ammattilaiset, jotka eivät ole aktiivisesti työnhaussa.
Kilpailu työntekijöistä
Kilpailu hyvistä työntekijöistä on kovaa. Markkinointikampanja houkuttelee alasi ammattilaiset luoksesi.

Markkinoinnin avulla varmistamme, että yrityksesi rekrytointiviesti tavoittaa oikean yleisön ja luo positiivista ja yrityksen arvojen mukaista mielikuvaa

Valittavanasi on monta erilaista markkinointimahdollisuutta. Sopiva kampanja valitaan aina kohderyhmän, alueen ja tavoitteiden mukaan:

01
Somekampanja
Luomme houkuttelevan somekampanjan, joka tavoittaa haluttua kohderyhmää Facebookissa ja Instagramissa! Somekampanja on edullinen ja tehokas tuki perinteiseen rekrytointiin.
02
Digikampanja
Digikampanja näkyy verkkosivuilla, joilla kohderyhmäsi viettää aikaa. Markkinointikumppanimme luo koko kampanjan avaimet käteen -periaatteella aineiston luomisesta lähtien ja yrityksesi maksaa vain mainoksen klikkauksista!
03
Duunitorin kampanjat
Käynnistämme puolestasi Duunitorin suositut kampanjat – peruskampanja, tehokampanja, superkampanja, hyperkampanja ja ultrakampanja.
04
Printtimainos
Mikäli rekrytointisi kohderyhmä viihtyy paremmin printissä kuin digissä, luomme avoimesta työpaikastasi lehtimainoksen alueen luetuimpiin sanomalehtiin!
05
Videokampanja
Kun haluat mainostaa avointa työpaikkaa videon keinoin, videokumppanimme luovat houkuttelevan videon avoimesta työpaikastasi ja yrityksestäsi vahvistaen yrityksesi työnantajamielikuvaa!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Kerrothan yhteydenotossa lyhyesti tilanteestasi tai tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä. Suunnitellaan tarpeisiisi sopiva markkinointikokonaisuus!


We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password