WORKER HENKILÖSTÖRATKAISUT | KEMI

KEMIN HENKILÖSTÖPALVELUIDEN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

Tarvitsetko töitä tai työntekijöitä Kemissä tai muualla Meri-Lapissa? Tarjoamme laadukkaita henkilöstöpalveluita Kemin ja koko Meri-Lapin alueella, kuten henkilöstövuokrausta, rekrytointipalveluita, suorahakua, henkilöarviointeja ja asiakasyritystemme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Lisäksi kauttamme saat apua yrityksesi työturvallisuuden parantamiseen sekä johdon ja henkilöstön kehittämiseen. Voit lukea lisää palveluistamme yrityksille suunnatuilta palvelusivuiltamme.

Kauttamme löydät töitä suorittavista tehtävistä ylimmän johdon rooleihin saakka Kemi-Tornio- alueella ja koko Meri-Lapissa. Kauttamme löydät monipuolisia työmahdollisuuksia esimerkiksi rakennus-, maarakennus-, infra- ja talotekniikka-alalle, teollisuuteen, logistiikka-alalle, kiinteistönhuoltoalalle, hotelli- ja ravintola-alalle, kaupan alalle sekä toimistotöihin. Tarjoamme myös työturvallisuuskorttikoulutuksia verkossa sekä yrityksille että yksityishenkilöille, eli saat tarvittavat pätevyydet suoritettua Workerin suosituissa verkkokoulutuksissa.

Meillä on pitkä kokemus eri alojen rekrytoinneista ja aito tekemisen meininki. Huolehdimme aidosti työntekijöistämme ja olemme luotettavia, joustavia ja oikeudenmukaisia. Workerin työntekijänä voit olla varma siitä, että sinusta pidetään huolta ja työtäsi arvostetaan.

Tervetuloa Kemin toimistollemme osoitteeseen Valtakatu 7-9, 94100 Kemi! Meille pääset helposti, sillä toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla katutasossa ja lähistöltä löytyy paljon kiekkopaikkoja autoilijoille.

Worker uutiskirje

Tilaamalla Worker-uutiskirjeen saat mm. Workerin kuulumisia, vinkkejä työnhakuun sekä tietoja eri koulutusmahdollisuuksista.

AVOIMET TYÖPAIKAT KEMIN ALUEELLA

  WORKER KEMI

  WORKER LAPPI OY | Y-TUNNUS 3352532-1

  VALTAKATU 7-9, 94100 KEMI
  LASKUTUSTIEDOT

  VERKKOLASKUOSOITE 003733525321

  VÄLITTÄJÄ 003721291126

  ARTO HAKALA

  ALUEPÄÄLLIKKÖ

  SANNA MUSTAJÄRVI

  HENKILÖSTÖKONSULTTI

  NOORA KEHUSMAA

  HENKILÖSTÖKONSULTTIHARJOITTELIJA

  JANI KALASNIEMI

  MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
  SOSIAALI- JA TERVEYSALA

  PETRI KALLINEN

  YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
  SOSIAALI- JA TERVEYSALA
  Jonna Kaarivaara

  JONNA KAARIVAARA

  REKRYTOINTIPÄÄLLIKKÖ
  Suorarekrytointi
  SUORAHAKU
  henkilöarvioinnit

  TANJA HILLI

  PALKKA-ASIANTUNTIJA

  JANNE JOKELAINEN

  TOIMITUSJOHTAJA

  JOHANNA MOLANDER

  HENKILÖSTÖJOHTAJA

  TEEMU HAUTALA

  MYYNTIJOHTAJA

  MARI KORPELA

  KEHITYSJOHTAJA
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password