WORKERIN KESÄTYÖT

WORKERILTA LÖYDÄT MONIPUOLISIA KESÄTYÖMAHDOLLISUUKSIA YMPÄRI SUOMEN MM. RAKENNUS- JA MAARAKENNUSALALTA, TEOLLISUUDESTA, RAVINTOLA-ALALTA JA MONELTA MUULTA ALALTA.

Haluatko saada kesän aikana arvokasta työkokemusta omalta alaltasi tai muita mukavia kesätöitä? Hae kesätöihin Workerille, niin löydät yhdellä hakemuksella monia eri työmahdollisuuksia!

Kauttamme työskentelee kesäisin satoja työntekijöitä asiakasyrityksissämme ympäri Suomen ja me Workerilla hoidamme palkanmaksun ja muut tärkeät työnantajavelvoitteet.

Me Workerilla tarjoamme:

 • Monipuolisia työmahdollisuuksia
 • Aina vähintään TES:in mukaisen palkan
 • Mahdollisuuden jatkaa töitä myös kesän jälkeen
 • Joustavan, luotettavan ja oikeudenmukaisen työnantajan
 • Yksityisen työterveyshuollon
 • Tukea ja apua työsuhteeseen ja työntekoon liittyvissä asioissa

Tutustu kaikkiin kesätyöpaikkoihimme tältä sivulta tai oman alueesi kesätyöpaikkoihin aluekohtaisilta sivuiltamme.

Vastuullinen kesäduuni -logoWorker on mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka ja Vastuullinen kesäduuni -yhteisöissä, jotka toimivat työnhakijalle tunnistettavana merkkinä työpaikasta, jossa organisaatio tarkastelee ja kehittää toimintaansa pyrkien kohti vastuullista työnantajuutta. 

Vastuullisena työpaikkana olemme sitoutuneet luomaan parempaa työelämää ja edistämään seitsemää vastuullisuusperiaatetta. Periaatteet ovat: Kunnioitamme työnhakijaa. Perehdytämme työhön kunnolla. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten. Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä. Puutumme syrjivään kohteluun heti. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Maksamme kohtuullista palkkaa.  

LÖYDÄT TÄSTÄ KAIKKI WORKERIN KESÄTYÖPAIKAT HAKUSANALLA "KESÄTYÖ"
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password