Worker mukana Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa 22.-23.5.2024

Worker mukana Pohjoinen Teollisuus- messuilla

Worker on mukana pohjoisen Suomen suurimmassa teollisuusalan tapahtumassa eli Pohjoinen teollisuus -messuilla toukokuussa Oulun Ouluhallissa 22.-23.5.2024. Mukana messuilla ovat teollisuusalan merkittävimmät yritykset, uusimmat ratkaisut ja vaikuttavimmat puhujat. Tapahtumassa on yli 300 näytteilleasettajaa!

Teollisuuden menestyjät kokoontuvat Ouluun – Worker mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla 

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä saman katon alla kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudesta tarvitsee tällä hetkellä tietää. Tapahtumassa on mukana yli 300 näytteilleasettajaa ja tapahtumavieraina suuri joukko alan päättäjiä ja asiantuntijoita teollisuuden kaikilta toimialoilta.

Tutustu messujen näytteilleasettajiin!

Pohjoinen teollisuus- messuosastot 2022
Messutunnelmia vuoden 2022 Pohjoinen Teollisuus -messuilta. Kuva: Toni Eskelinen

Messuilla kuulet teollisuusalan ajankohtaisimmat kuulumiset

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille: energia, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus ja kunnossapito.

Messut ovat erinomainen keino verkostoitua ja luoda uusia suhteita. Vahvistamalla yhteistyötä ja jakamalla ajatuksia kehitämme teollisuutta yhdessä eteenpäin. Tule siis tapahtumaan tutustumaan meihin ja verkostoitumaan Workerin asiantuntijoiden kanssa.

Voit ilmoittautua tapahtumaan veloituksetta rekisteröitymällä ammattilaiskävijäksi!

Worker on teollisuuden alan henkilöstöpalvelualan ammattilainen
Osastolla 814 kuulet Workerin teollisuusalan yrityksille suunnatuista palveluista

Tule kuulemaan Workerin teollisuusalan yrityksille suunnatuista palveluista

Workerin messuosastolla pääset keskustelemaan siitä, kuinka Worker voi toimia yrityksesi kokonaisvaltaisena kumppanina henkilöstöasioissa ja yrityksesi toiminnan kehittämisessä. Tunnemme teollisuuden toimialan paremmin kuin omat taskumme!

Järjestämme työvoimaa sekä pitkäkestoisiin että lyhyempiin työsuhteisiin, resursoimme työntekijät huoltoseisokkeihin ja kausivaihteluihin, hoidamme teollisuuden päällikkö- ja johtotason rekrytoinnit, koulutamme uutta työvoimaa, huolehdimme työturvallisuus– ja tulityökorttikoulutuksista ja autamme yrityksesi työturvallisuuden kehittämisessä.

Lisäksi Workerin osastolla pääset osallistumaan arvontaan ja saat varmasti mukaan hyvän mielen ja tuliaisia taskuun!

Worker mukana Pohjoinen Teollisuus- messuilla

Worker mukana verkostoitumassa, oletko sinäkin?

Tule mukaan selvittämään, miltä teollisuuden uusimmat ratkaisut ja alan tulevaisuus näyttävät! Kutsumme sinut osastollemme verkostoitumaan ja vahvistamaan erityisesti pohjoisen Suomen teollisuuden menestystarinaa. 

Nähdään messuilla, meidät löydät osastolta 814!

Worker uutiskirje

Tilaamalla Worker-uutiskirjeen saat mm. ajankohtaista tietoa työpaikoista, vinkkejä työnhakuun sekä tietoja eri koulutusmahdollisuuksista.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password