Unelmatyöpaikka arktisessa luontoelämyskeskuksessa – lähde talveksi elämäsi seikkailulle Ranua Resortiin!

Oletko etsimässä työpaikkaa, jossa pääset osaksi unohtumattomia luontoelämyksiä? Ranua Resort on juuri sellainen paikka! Talvisesonki 2024-2025 lähestyy ja me Workerilla rekrytoimme innokkaita ja osaavia tarjoilijoita, kokkeja, siivoojia ja vastaanottovirkailijoita Ranua Resortin taianomaiseen talveen. Hae siis töihin Ranua Resortiin ja hyppää mukaan ainutlaatuiseen työympäristöön, jossa kaunis luonto, mielenkiintoiset työtehtävät, arktiset eläimet ja huikeat työkaverit yhdistyvät. 

Hae töihin Ranua Resortiin talvikaudelle 2024-2025

Ranua Resort on arktinen luontoelämyskeskus, joka on rakentunut eläinpuiston ympärille hullusta ideasta, tinkimättömällä työllä. Eläinpuisto, majoitus- ja ravintolapalvelut sekä runsaat aktiviteetit saattelevat vierailijat unohtumattomien ja aitojen elämysten äärelle ympäri vuoden. Vieraat Suomesta ja ulkomailta saapuvat Ranualle löytääkseen rauhaa, hiljaisuutta sekä yhteyden luontoon. Sinäkin voit löytää ne. Kun revontulet loistavat pakkasyössä tai kesän yötön yö valaisee tyyntä järvimaisemaa, tunnet olevasi kaukana kaikesta mutta silti niin lähellä olennaista kuin vain päästä voi.

Ranua Resortin talvikausi

Miksi Ranua Resort?

Ranua Resort ei ole vain työpaikka – se on elämys. Ranua Resort sijaitsee kauniissa arktisessa ympäristössä, jossa revontulet loistavat talviöinä. Eläinpuisto, majoituspalvelut ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että sekä työntekijät että vierailijat kokevat jotain ainutlaatuista. Ranua Resortin työntekijät saavat nauttia alennuksista majoituksessa ja palveluissa, ja eläinpuistossa voit vierailla veloituksetta – vaikka joka päivä!

”Meillä tehdään töitä täydellä sydämellä; palvelemme asiakkaamme, huolehdimme luonnostamme ja eläimistämme. Samalla rakkaudella vaalimme työilmapiiriämme, jossa vallitsee hyvä henki ja keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.”, kertoo Ranua Resortin markkinointipäällikkö Heini Lumijärvi.

Jos majoituksen etsiminen tuntuu haastavalta, autamme sinua löytämään väliaikaisen kodin Ranualta tai lähialueelta. Ranua Resort sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä ja kahden tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Linja-autot ajavat Rovaniemen ja Ranuan väliä useita kertoja päivittäin.

”Ranualla on helppo ja hyvä asua ja elää. Täällä on kaikki peruspalvelut ja erinomaiset luontoharrastusmahdollisuudet.”  kertoo Ranua Resortin myynikoordinaattori Anu Sarajärvi.

Ranua_resort_blogikuva3

Tarjolla monipuolisia työtehtäviä

Ranua Resort hakee yhteistyössä Workerin kanssa talvisesonkiin 2024-2025 työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin, kuten tarjoilijoiksi, kokeiksi, vastaanottovirkailijoiksi ja siivoojiksi. Jokainen rooli on tärkeä osa kokonaisuutta, joka luo Ranua Resortin vierailijoille unohtumattomia kokemuksia. Sopisiko jokin näistä tehtävistä sinulle?

Tarjoilijaksi Ranua Resortiin

Tarjoilijana vastaat palvelusta ravintoloissa ja pääset pitämään huolta ravintola-asiakkaista täydellä sydämellä. Ravintolavieraita saapuu talvisesongilla kaikista maailman kolkista, joten englannin kielen taito on tässä työssä välttämättömyys. Tutustu tarkemmin tarjoilijan tehtävään ja hae: https://www.worker.fi/job/tarjoilija-ranua-resort-hotelli-ravintola-ja-catering-ala/

Kokiksi Ranua Resortiin

Kokkina pääset loihtimaan herkullisia aterioita Ranua Resortin kansainvälisillekin vieraille. Tämä rooli vaatii kokemus- ja koulutustaustaa kokkina sekä intohimoa ruoanlaittoon. Tutustu tarkemmin kokin tehtävään ja hae: https://www.worker.fi/job/kokki-ranua-resort-hotelli-ravintola-ja-catering-ala/

Siivoojaksi Ranua Resortiin

Siivoojana toimit Ranua Resortin ammattitaitoisen siivoustiimin auttavina käsinä lomahuviloiden, iglujen sekä eläinpuiston asiakastilojen siivoustehtävissä. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäiset majoitustilojen sekä yleisten tilojen siivoustyöt ja tarvitset työssäsi positiivista ja joustavaa asennetta, suomen kielen taitoa, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tutustu tarkemmin siivoojan tehtävään ja hae: https://www.worker.fi/job/siivooja-ranua-resort-hotelli-ravintola-ja-catering-ala/

Vastaanottovirkailijaksi Ranua Resortiin

Vastaanottovirkailijana olet ensimmäinen henkilö, jonka vieraat kohtaavat saapuessaan. Tehtävä edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä hoitaa monia tehtäviä samanaikaisesti sekä valmiutta tehdä tarvittaessa yövuoroja. Kohtaat työssäsi monia kieliä ja kansallisuuksia, joten englannin taito on välttämätöntä ja muu kielitaito oivallinen lisä. Tutustu tarkemmin vastaanottovirkailijan tehtävään ja hae: https://www.worker.fi/job/vastaanottovirkailija-ranua-resort-hotelli-ravintola-ja-catering-ala/

Ranua_resort_blogikuva4 (1)

Ranua Resortin työntekijöiden kokemuksia

Me voimme kehua Ranua Resortilla työskentelyä aamusta iltaan, mutta älä luota vain meidän sanaamme – kuuntele mitä Ranua Resortin työntekijät itse sanovat työstään:

”Vastaanotossa nautin työn vaihtelevuudesta ja ihmisten kohtaamisesta kasvotusten: silloin pääsee oikeasti olemaan mukana elämysten tuottamisessa. Parasta Ranua Resortilla on ilman kysymystäkään työkaverit ja ilmapiiri ❤ Ei ikinä tarvitse arkailla kysyä mitään, ja kaikki tulevat toimeen.”

”Ranua Resortilla on kiva olla töissä, koska työssä pääsee tarjoamaan elämyksiä kaikenikäisille ja eri kulttuureista tuleville asiakkaille, ja pääsee oppimaan jatkuvasti uutta eläimistä. Lipunmyynnin työssäni parasta on, että saa työskennellä hyvässä tiimissä yhdessä ratkaisuja etsien. Nopeatempoinen matkailuala vie mennessään ❤”

”Nautin kovasti viihtyisästä työympäristöstä ja siitä, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Ranua Resortilla on myös hyvin yhteisöllinen tapa toimia, mistä olen tykännyt paljon! Työpaikka hyvällä paikalla, helpot kulkuyhteydet moneen suuntaan. Monipuoliset ulkoilumaastot ja ihanat eläinpuiston asukit aivan vieressä. Ja asiakkaat ovat mukavia! ”

Joko kuulostaa tarpeeksi vastustamattomalta?

Ranua_resort_blogikuva2

Worker työnantajanasi ja tukenasi

Me Workerilla autamme sinua löytämään täydellisen määräaikaisen työn talvikaudeksi 2024-2025 Ranua Resortilta. Worker tulee toimimaan myös valittujen henkilöiden työnantajana, eli vaikka työskentelet Ranua Resortilla, huolehtii Worker palkanmaksusta, työterveyshuollosta, vakuutuksista ja kaikista työnantajan velvoitteista.

”Yhteistyö Workerin kanssa on ollut reipasta ja vuorovaikutteista. Olen ollut erityisen tyytyväinen yhteistyöhön Workerin yhteyshenkilömme kanssa, joka on vastannut ja reagoinut nopeasti asioihin.” kertoo Ranua Resortin ravintolan yhteyshenkilömme.

Reiluus on Workerille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja tuemme heitä kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa. Pidämme huolen siitä, että työntekijämme viihtyvät siellä, missä työskentelevät.

Löydät kaikki Ranua Resortin avoimet työpaikat menemällä sivulle https://www.worker.fi/avoimet-tyopaikat/ ja kirjoittamalla hakusanaksi ”Ranua Resort”

Tutustu Ranua Resortiin: https://ranuaresort.com/

Nähdään Ranualla!

Worker uutiskirje

Tilaamalla Worker-uutiskirjeen saat mm. ajankohtaista tietoa työpaikoista, vinkkejä työnhakuun sekä tietoja eri koulutusmahdollisuuksista.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password