KESÄTYÖT PORI

PORIN WORKERILTA LÖYDÄT MONIPUOLISIA KESÄTYÖMAHDOLLISUUKSIA PORIN ALUEELTA MM. RAKENNUS- JA MAARAKENNUSALALTA, TEOLLISUUDESTA, RAVINTOLA-ALALTA JA MONELTA MUULTA ALALTA.

Haluatko saada kesän aikana arvokasta työkokemusta omalta alaltasi tai muita mukavia kesätöitä? Hae kesätöihin Workerille, niin löydät yhdellä hakemuksella monia eri työmahdollisuuksia!

Kauttamme työskentelee kesäisin satoja työntekijöitä asiakasyrityksissämme ja me Workerilla hoidamme palkanmaksun ja muut tärkeät työnantajavelvoitteet.

Tutustu tällä sivulla Porin sekä Satakunnan alueen kesätyöpaikkoihimme ja laita pian hakemus!

Vastuullinen kesäduuni -logoWorker on mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka ja Vastuullinen kesäduuni -yhteisöissä, jotka toimivat työnhakijalle tunnistettavana merkkinä työpaikasta, jossa organisaatio tarkastelee ja kehittää toimintaansa pyrkien kohti vastuullista työnantajuutta. 

Vastuullisena työpaikkana olemme sitoutuneet luomaan parempaa työelämää ja edistämään seitsemää vastuullisuusperiaatetta. Periaatteet ovat: Kunnioitamme työnhakijaa. Perehdytämme työhön kunnolla. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten. Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä. Puutumme syrjivään kohteluun heti. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Maksamme kohtuullista palkkaa.  

Worker uutiskirje

Tilaamalla Worker-uutiskirjeen saat mm. Workerin kuulumisia, vinkkejä työnhakuun sekä tietoja eri koulutusmahdollisuuksista.

KESÄTYÖPAIKAT PORIN ALUEELLA

  WORKER PORI

  WORKER LÄNSI-SUOMI OY | Y-TUNNUS 2963135-9

  ISOLINNAKATU 24, 28100 PORI

  PUHELIN 029 7031 8900
  LASKUTUSTIEDOT

  VERKKOLASKUOSOITE 003729631359

  VÄLITTÄJÄ 003721291126

  RAUNO VIITASALO

  TOIMITUSJOHTAJA

  TEEMU PEIPPO

  MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

  LAURI NENONEN

  YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password