IT JA ICT

Tarvitseeko yrityksesi osaavaa henkilöstöä IT- ja ICT- alan tehtäviin? Meillä on kokemusta vaativistakin ICT-alan rekrytoinneista ja tunnemme ICT-alan erityispiirteet ja vaatimukset. Meidän käsiimme voit luottaa rekrytoinnin aina työntekijätasolta johtotehtäviin saakka – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin. Kauttamme löydät sovellusasiantuntijat, ohjelmistosuunnittelijat, testaajat, IT-konsultit, projektipäälliköt, arkkitehdit, järjestelmäasiantuntijat ja muut IT-alan osaajat. Meillä on laaja verkosto IT-ammattilaisia ja kattavat haku- ja suorahakukanavat, joiden avulla löydämme haluamasi asiantuntijat. Panostamme kumppanuuteen ja aitoon lisäarvon tuottamiseen tarjoamalla laadukasta palvelua ja joustavia ratkaisuja.

Tarjoamme laajan valikoiman IT-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita, jotka on räätälöity vastaamaan yrityksenne tarpeisiin:

 • Rekrytointipalvelut – Autamme sinua löytämään IT-ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen, jotka sopivat yrityksesi kulttuuriin ja teknisiin tarpeisiin.
 • Henkilöstövuokraus – Olitpa tarvitsemassa lyhytaikaista apua projektiin tai haluat kokeilla kandidaattia ennen vakinaista palkkaamista, määräaikainen henkilöstövuokrauksemme auttaa.
 • Projektipohjainen rekrytointi –Tiettyihin IT-projekteihin tarjoamme ammattitaitoisia tekijöitä varmistaaksemme onnistuneen projektin valmistumisen budjetin ja aikataulun puitteissa.
 • IT-konsultointi –IT-konsulttimme tuovat mukanaan asiantuntemusta eri teknologia-alueilta auttaakseen yritystäsi strategisessa suunnittelussa, toteutuksessa ja optimoinnissa.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja koulutuksemme ovat olleet toimivia ja menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva kokonaisuus

PANU TUOMELA

LIIKETOIMINTAJOHTAJA
WORKER-IT

TEEMU KOVASIIPI

IT-REKRYTOINTI

 

Voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa tarpeistasi myös yhteydenottolomakkeen kautta, me otamme sinuun yhteyttä yhteydenottopyynnön lähettämisen jälkeen.

Huomioithan, että yhteydenottolomakkeen kautta tulleita työhakemuksia ei huomioida, lomake on yritysten yhteydenottoja varten. Työhakemuksen voit lähettää joko työpaikkailmoitustemme kautta tai jättämällä meille avoimen hakemuksen. Asiantuntijoiden, esihenkilöiden, päälliköiden ja johtajien tehtäviä etsiessäsi voit jättää työhakemuksen Worker PRO– kanavamme kautta.


WORKERIN AVOIMET IT-ALAN TYÖPAIKAT
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password