Tarvitsi yrityksesi työntekijää sitten à la carte-ravintolaan, lounasravintolaan, kahvilaan, hotelliin, keittiöön tai festareille, me löydämme ammattitaitoista työvoimaa hotelli-, ravintola- ja catering- alalle. Rekrytoimme työntekijöitä HoReCa- alalle suorittavista tehtävistä asiantuntija-, päällikkö- ja johtotasolle saakka. Meillä on kontakteja eri alojen kokeneisiin ammattilaisiin ja kattava verkosto työntekijöitä valmiina töihin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.
Kauttamme löydät tarpeesi mukaan alansa huiput kokit, iloiset festarianniskelijat, reippaat tiskarit, ammattitaitoiset vastanottovirkailijat ja monet muut alansa huippuosaajat. Olemme rekrytoineet pitkään hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin, keittiöihin ja tapahtumiin, joten me tunnemme hotelli- ja ravintola-alan erityisvaatimukset. Meiltä hoituvat myös vaativatkin toimihenkilörekrytoinnit hotellien ja ravintoloiden päällikkö- ja johtotehtäviin.
Järjestämme erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa. Koulutusten avulla koulutetaan osaavaa työvoimaa HoReCa- alalle niihin tehtäviin, joissa tekijöistä on suurin pula. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaisiksi.
Yrityspäättäjä! Jätä yhteydenottopyyntö alta, niin autamme sinua löytämään työvoimaa tarpeisiisi. Voit myös ottaa yhteyttä oman alueesi Workerin toimipisteeseen.
Huomioithan, että yhteydenottolomakkeen kautta tulleita työhakemuksia ei huomioida, lomake on yritysten yhteydenottoja varten. Työhakemuksen voit lähettää joko työpaikkailmoitustemme kautta tai jättämällä meille avoimen hakemuksen. Asiantuntijoiden, esihenkilöiden, päälliköiden ja johtajien tehtäviä etsiessäsi voit jättää työhakemuksen Worker PRO –kanavamme kautta.
”Workerin henkilöstövuokraus on selkeää ja toimivaa – asiakkaan tarpeita ennakoidaan ja ongelmia ratkaistaan. Olen ollut tyytyväinen siihen, että työntekijäehdokkaista saa hyvät esitiedot, joiden perusteella voin palkata tai jatkohaastatella tekijän. Yhteydenpito on tarpeisiimme riittävää ja asiakassuhteesta pidetään huolta. Workerin yhteyshenkilöämme kiinnostaa tarpeemme ja hän ymmärtää, minkälaista henkilöä ravintolaamme kaivataan. Hän kuuntelee toiveitamme ja kutsuu lounaalle kuullakseen, miten meillä menee. Yhteistyömme on helppoa ja kivaa!”
Essi Niittyniemi
Ravintolapäällikkö, Teerenpeli Tampere