YHDISTELMÄHAKU

Yhdistelmähaku eli hybridihaku tarkoittaa rekrytointimenetelmää, jolla etsitään työntekijää sekä julkisella työnhakuilmoittelulla että suorahaun kautta.

Yhdistelmähaku on nimensä mukaisesti yhdistelmä ilmoitushakua ja suorahakua. Yhdistelmähaku on tehokas, sillä sen avulla saadaan tavoitettua ilmoitushaun kautta aktiiviset työnhakijat ja suorahaun kautta passiiviset työnhakijat.

Yhdistelmähaun onnistumiseksi käytössämme ovat laajat työpaikkailmoitusportaalit, Workerin somekanavat ja muut ilmoituksen markkinointikanavat sekä suorahakukanavamme. Lisäksi kartoitamme hakijoita omasta hakijakannastamme ja verkostojemme kautta. Tutustu ilmoitushaun ja suorahaun prosesseihin!

Yhdistelmähaku on tehokas menetelmä ja usein pelkän suorahaun sijaan otetaan käyttöön yhdistelmähaku, ellei asiakasorganisaatio erikseen toivo hiljaista tai salaista hakuprosessia. Määrittelemme käytettävät menetelmät aina tapauskohtaisesti niin, että asiakasyrityksemme saa parhaan hyödyn ja tuloksen rekrytointiprosessista. Jätä yhteydenottopyyntö alta tai ota yhteyttä omalle alueellesi, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva rekrytointiprosessi!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password