WORKER-REKRY SUORAREKRYTOINTI

KUN YRITYS HALUAA TYÖNTEKIJÄN SUORAAN OMAAN PALVELUKSEENSA, ON WORKER-REKRY SUORAREKRYTOINTI OIKEA RATKAISU.

Oli kyseessä sitten työntekijä-, asiantuntija-, päällikkö- tai johtotason rekrytointi, me löydämme parhaan mahdollisen osaajan yrityksesi tarpeisiin. Suorarekrytoinnissa hoidamme koko rekrytointiprosessin ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Rekrytoinnin toteuttamiseksi meillä on käytössämme eri alojen kokeneet ammattilaiset ja parhaat rekrytointimenetelmät sekä toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden rekrytointiin kehittämämme WORKER PRO -kanava. WORKER-REKRY SUORAREKRYTOINTI on tehokas tapa vaativampienkin rekrytointien läpivientiin, sillä tunnemme hakijamarkkinan ja meillä on vankka kokemus eri alojen rekrytoinneista. Käytämme rekrytoinnissa menetelmänä ilmoitushakua, suorahakua tai yhdistelmähakua.

REKRYTOINTIKOKONAISUUS SUUNNITELLAAN AINA TAPAUSKOHTAISESTI NIIN, ETTÄ ASIAKASORGANISAATIO SAA PARHAAN HYÖDYN JA TULOKSEN.

RÄÄTÄLÖIMME REKRYTOINNIN TOIVEIDESI MUKAAN

Kokonaisen Workerin hoitaman rekrytointiprosessin sijaan voit pyytää meitä hoitamaan jonkun rekrytoinnin osakokonaisuuden, esimerkiksi työpaikkailmoittelut, hakijoiden esikarsinnan tai työhaastattelut.

Tarjoamme myös henkilöarviointeja joko irrallisena kokonaisuutena tai sisällytämme henkilöarvioinnin osaksi rekrytointiprosessia varmistamaan oikeanlaisen työntekijän ja työtehtävän kohtaamisen.

Kauttamme saat apua myös johdon ja henkilöstön kehittämiseen, jos tavoitteenasi on kehittää tiimien osaamista ja yhteistyötä, tunnistaa korkean potentiaalin omaavat työntekijät tai arvioida johdon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden vahvuuksia ja kehittämiskohteita.

Jätä yhteydenottopyyntö alta tai ota yhteyttä omalle alueellesi, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva rekrytointikokonaisuus!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password