WORKER PRO

TOIMIHENKILÖIDEN JA YLEMPIEN TOIMIHENKILÖIDEN TYÖNHAKUUN KEHITETTY WORKER PRO ETSII TYÖTÄ PUOLESTASI

ME LÖYDÄMME PROFIILIISI JA TOIVEISIISI SOPIVAT PIILOTYÖPAIKAT

WORKER PRO on kehitetty asiantuntijoille, johdolle ja ylemmälle johdolle helpottamaan uuden työpaikan löytämistä ilman aikaa vievää työnhakuprosessia. WORKER-PROn avulla voit jättää työnhakusi meidän harteillemme – me kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle toiveisiisi sopivia työmahdollisuuksia.

Meillä Workerilla on pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita yritysten kanssa monella eri toimialalla – rakennus- ja maarakennusalalla, teollisuudessa, logistiikassa, kiinteistöalalla, toimisto- ja ICT alalla. Olemme rekrytoineet yli 200 toimihenkilöä kahden vuoden aikana asiakasyrityksiimme.

UUSIA TYÖMAHDOLLISUUKSIA ASIANTUNTIJA-, ESIHENKILÖ-, PÄÄLLIKKÖ- JA JOHTOTASON TYÖNTEKIJÖILLE

Kun työpaikan vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, ei työnhakuun ole välttämättä aikaa tai jaksamista. Siksi kehitimme WORKER PRO:N asiantuntija-, esihenkilö-, päällikkö- tai johtotason työntekijöille. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää meille tietosi ja CV:si alla olevan lomakkeen kautta.

Sovimme tapaamisen joko lähimmälle toimistollemme tai etänä, jonka aikana kartoitamme toiveesi tulevan työpaikan suhteen ja käymme läpi oman osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi. Sitten voit antaa meidän kartoittaa sinulle sopivia työmahdollisuuksia puolestasi.

Hoidamme työmme aina hienotunteisesti, joten voit huoletta odottaa tietoa uusista työmahdollisuuksista ilman julkista työnhakua.

Jätä tietosi meille alta, niin otamme sinuun yhteyttä!


ASIANTUNTIJA, LÖYDÄ TÄSTÄ TULEVA TYÖPAIKKASI HAKUSANALLA "WORKER-REKRY"
    We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

    Sign in

    Sign Up

    Registration is currently disabled.

    Forgotten Password