WORKER-AKATEMIA

WORKER-AKATEMIA KOULUTTAA UUSIA AMMATTILAISIA NIILLE ALOILLE, JOILLA ON PULAA TYÖNTEKIJÖISTÄ

KOULUTUKSIA AVAIMET KÄTEEN - PERIAATTEELLA

Koulutuksemme ovat olleet toimivia ja menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Järjestämme koulutuksia yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa ja niiden avulla saadaan koulutettua täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi ja niitä järjestetään kaikkialla Suomessa!

Me Workerilla vastaamme sovitusta koulutuskokonaisuudesta aina opiskelijoiden valinnasta valmistumiseen saakka. Koulutuksen jälkeen valitut työntekijät voivat jäädä työskentelemään yritykseen Workerin kautta tai työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi. Suurin osa Worker-Akatemian opiskelijoista on koulutuksen jälkeen jatkanut töitä asiakkaan toiveesta.

OPPISOPIMUSKOULUTUKSILLA UUSIA URAPOLKUJA JA ALAN YRITYKSILLE OSAAVAA TYÖVOIMAA

Oppisopimuskoulutukset järjestetään yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa ja opiskelu tapahtuu asiakasyrityksessä työtä tehden. Koulutuksen alussa on kaksi teoriaopintoviikkoa, joiden aikana opiskelijat saavat opetusta opiskeltavaan alaan, työturvallisuuteen ja työn oikeaoppiseen suorittamiseen liittyen. Lisäksi jokainen opiskelija suorittaa teoriaviikkojen aikana kaikki tarvittavat ammattikortit ja pätevyydet.

Koulutukset kestävät noin kuusi kuukautta ja koulutusten lopussa suoritetaan tarvittavat näytöt työpaikalla. Työntekijöille maksetaan koulutuksen ajalta alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Olemme kouluttaneet uusia ammattilaisia esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

 • telineasentajat
 • kattoasentajat
 • raudoittajat
 • yhdistelmäajoneuvonkuljettajat
 • kuorma-autonkuljettajat
 • rakennusapulaiset

Jätä yhteydenottopyyntö alta tai ota yhteyttä omalle alueellesi, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva
koulutus!


WORKER AKATEMIAN UUSIMMAT PAIKAT
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password