REKRYTOINTIPALVELUT

Rekrytointipalveluissamme voit valita tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, ja asiantuntijamme auttavat sinua kokonaisuuden suunnittelussa.

Valittavanasi on ilmoitushaku, yhdistelmähaku, suorahaku tai osakokonaisuus. Tyypillisesti käytetään yhdistelmähakua, jolloin käytämme rekrytointiprosessissamme hyväksi laajoja verkostojamme, tietokantojamme sekä monipuolisia markkinointikanavia ja rekrytointityökaluja. WORKER-REKRYssa maksat vain onnistuneesta rekrytoinnista ja palveluumme sisältyy tyytyväisyystakuu.

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnissa hoidamme koko rekrytointiprosessin ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Suorarekrytointiprosessiin kuuluu asiakasorganisaation nykytilan ja tulevaisuuden tarpeiden määrittely, syvällisen menestysprofiilin luominen, ilmoitushaku tai yhdistelmähaku, hakemusten käsittely, haastattelut, vapaavalintaiset soveltuvuusarvioinnit, asiakkaan mahdollisuus haastatella parhaat ehdokkaat, suositus henkilövalinnasta ja konsultaatiota työnkuvan määrittelyyn.

Suorahaku

Suorahaku eli headhunting on paras ratkaisu rekrytointiprosessin hoitamiseen silloin, kun halutaan etsiä työntekijää luottamuksellisesti ilman julkisia hakuilmoituksia.

Rekrytoinnin osakokonaisuus

Kokonaisen Workerin hoitaman rekrytointiprosessin sijaan voit valita joustavasti palveluita rekrytoinnin eri vaiheisiin yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarjoamme irrallisina kokonaisuuksina esimerkiksi työntekijäprofiilin kartoitusta, ilmoitustekstin luomista, työpaikkailmoittelua eri kanavissa, hakijoiden esikarsintaa, työhaastatteluita työnantajamielikuvaa vahvistaen sekä apua valintaprosessiin tai valmiin rekrytointipäätöksen vahvistamiseen. Lisäksi tarjoamme irrallisina kokonaisuuksina soveltuvuusarviointeja, ja kauttamme voit pyytää asiantuntijan luomaan työsopimuksia tai sopimaan työehdoista ja työnkuvasta.

Ota yhteyttä jätä yhteydenottopyyntö alta, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva rekrytointiprosessi!

WORKER-REKRYSSÄ MAKSAT VAIN ONNISTUNEESTA REKRYTOINNISTA.

Worker-rekryssä yhdistyy rekrytoivien alan ammattilaisten
osaaminen ja alan parhaat henkilöarviointimenetelmät.

Worker-rekry soveltuu sekä toimihenkilö, että työntekijärekrytointeihin.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password