WORKER HENKILÖSTÖRATKAISUT | LAHTI

LAHDEN HENKILÖSTÖPALVELUIDEN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

Tarvitsetko töitä tai työntekijöitä Lahdessa? Tarjoamme laadukkaita henkilöstöpalveluita Lahdessa, kuten henkilöstövuokrausta, rekrytointipalveluita, suorahakua, henkilöarviointeja ja asiakasyritystemme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Lisäksi kauttamme saat apua yrityksesi työturvallisuuden parantamiseen sekä johdon ja henkilöstön kehittämiseen. Voit lukea lisää palveluistamme yrityksille suunnatuilta palvelusivuiltamme.

Kauttamme löydät töitä suorittavista tehtävistä ylimmän johdon rooleihin saakka Lahden alueella. Kauttamme löydät monipuolisia työmahdollisuuksia esimerkiksi rakennus-, maarakennus-, infra- ja talotekniikka-alalle, teollisuuteen, logistiikka-alalle, kiinteistönhuoltoalalle, hotelli- ja ravintola-alalle, kaupan alalle sekä toimistotöihin. Tarjoamme myös työturvallisuuskorttikoulutuksia verkossa sekä yrityksille että yksityishenkilöille, eli saat tarvittavat pätevyydet suoritettua Workerin suosituissa verkkokoulutuksissa.

Meillä on pitkä kokemus eri alojen rekrytoinneista ja aito tekemisen meininki. Huolehdimme aidosti työntekijöistämme ja olemme luotettavia, joustavia ja oikeudenmukaisia. Workerin työntekijänä voit olla varma siitä, että sinusta pidetään huolta ja työtäsi arvostetaan.

Worker uutiskirje

Tilaamalla Worker-uutiskirjeen saat mm. ajankohtaista tietoa työpaikoista, vinkkejä työnhakuun sekä tietoja eri koulutusmahdollisuuksista.

UUSIMMAT TYÖPAIKAT LAHDEN ALUEELLA

  WORKER LAHTI

  WORKER FINLAND OY | Y-TUNNUS 2869634-5

  LASKUTUSTIEDOT

  VERKKOLASKUOSOITE 003728696345

  VÄLITTÄJÄ 003721291126
  Riku Humala

  RIKU HUMALA

  TOIMITUSJOHTAJA
  Riikka Mäkinen

  RIIKKA MÄKINEN

  HENKILÖSTÖJOHTAJA
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Registration is currently disabled.

  Forgotten Password