HENKILÖSTÖVUOKRAUS

HENKILÖSTÖVUOKRAUS TARJOAA APUA TILAPÄISIIN JA PYSYVIIN TYÖVOIMAN TARPEISIIN

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas tapa saada työvoimaa nykyajan nopeatempoiseen työelämään. Henkilöstövuokraus tarkoittaa palvelua, jossa työntekijä tekee töitä asiakasyrityksessä, mutta työnantajana työsuhteessa toimii henkilöstöpalvelualan yritys.

Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokrauspalveluita mm. rakennus- ja maarakennusalalle, LVIS-alalle, teollisuuteen, logistiikka- ja kuljetusalalle, kiinteistöalalle, kaupan alalle, hotelli- ja ravintola-alalle sekä toimistotöihin.

Kauttamme löydät osaavat tekijät nopeasti ja vaivattomasti niin tilapäiseen kuin pysyväänkin työvoiman tarpeeseen.

WORKER TYÖNANTAJANA

Huolehdimme työnantajana kaikista työntekijän lakisääteisistä velvoitteista, kuten palkanmaksusta, vakuutuksista, työterveyshuollosta ja turvallisista varusteista. Kun me hoidamme rekrytoinnin ja työnantajan lakisääteiset velvoitteet, voit keskittyä ydinosaamiseesi. Mikäli kaipaat työntekijää suoraan omaan palvelukseesi, tarjoamme ammattiaidolla myös WORKER REKRY -suorarekrytointeja.
Jätä yhteydenottopyyntö alta, niin autamme sinua löytämään työvoimaa tarpeisiisi! Kiireellisissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä suoraan alueillemme, aluekohtaiset yhteystietomme löydät Toimipisteet ja yhteystiedot -sivun kautta.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password